Veggipedia

Wat is Veggipedia?

Hoe bewaar ik okra, hoe maak ik postelein schoon en wanneer zijn asperges verkrijgbaar? De antwoorden zijn terug te vinden in de online encyclopedie 'Veggipedia'

 

BASISINFORMATIE OVER MEER DAN 180 GROENTE- EN FRUITSOORTEN

In onze Veggipedia vind je alle informatie over de meest uiteenlopende groente- en fruitsoorten. Compleet met bewaaradvies, voedingswaarden en aankooptips. Maar ook de verkrijgbaarheidskalender om elk seizoen van de beste producten te kunnen genieten.
Doe meer informatie op, probeer nieuwe producten en laat je inspireren door de bereidingstips en recepten met groenten en fruit in de hoofdrol.

 

2 ONS GROENTEN EN 2 KEER FRUIT, ELKE DAG

Lekker maar bovenal gezond eten is belangrijk. Elke dag twee ons groenten en twee keer fruit is hierbij een belangrijke richtlijn. Een 2x2-tip bij elk product op de website geeft aan hoeveel ervan ingekocht moet worden om aan deze richtlijn te voldoen. Tussen rauwe en gekookte producten wordt onderscheid gemaakt. Voor 200 gram gekookte spinazie heeft men immers meer nodig dan voor 200 gram rauwe spinazie.
Meer weten over 2x2? Ga naar www.2x2.nl.

Producten

Lees alle productinformatie in onze online groente- en fruitencyclopedie.

Meer producten

Recepten

Inspirerende recepten met groenten en/of fruit als hoofdingrediënt

GroentenFruit Widget

Door middel van onze GroentenFruit Widget kunt u zelf ook (een deel) van onze Veggipedia op uw website zetten.

Met behulp van deze tool kunt u uw eigen widget aanmaken met de producten of onderwerpen van uw keuze. Neem voor meer informatie contact met ons op

 Voorbeeld Widgets

Product van de Week

Bekijk de jaarkalender arrow